לחמניה דלת פחמימות למי שבא לו לעיתים למרוח את החמאה על לחמניה בטעם נהדר ודלת פחמימות.
מרכיבים
3/4 כוסות קמח שקדים
1/2 כוס קמח קוקוס (אפשר להחליף בקמח שקדים)
5 כפות אבקת קליפת פסיליום
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית מלח
3 חלבונים (הלבן של הביצה)
2 כפיות חומץ תפוחים
1 כוס מים רותחים
2 כפות שומשום (אופציונלי)
אופן ההכנה
להדליק תנור ל 180 מעלות
לערבב את כל החומרים היבשים
להוסיף את הלבן של הביצים ולערבב עד להטמעה (לא לערבב יותר מידי)
להוסיף כוס מים רותחים בזרזיף דק ולערבב כל הזמן
להוסיף את החומץ תפוחים
לעבד את התערובת על שמתאחד לבצק
לחלק לגושי בצק וליצור לחמניות
למרוח צהוב של ביצה על הלחמניה / אפשר במקום להרטיב מעט במים)
לפזר שומשום מעל
להכניס לתנור ל- 50-60 דקות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה