מתכון קליל ומוכן בזמן קצר. ומלא בריאות. מותאם גם למי שנמנע מגלוטן
פשטידה עם הרבה ברוקולי |
רכיבים
1/2 חבילה של ברוקולי קפואה / מיני ברוקולי קפוא
7 ביצים (אפשר לשים פחות זה יקטין את הכמות )
4 ביצים קשות (נותן תוספת מרקם משגעת)
1 כף אבקת מרק
פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם
לפשטידה חלבית אפשר להוסיף:
100 גרם מוצרלה / עמק מגורדת
1 מיכל שמנת מתוקה
סיר או מחבת שניתן להכניס לתנור
אופן ההכנה
- להקציף את הביצים במעבד מזון לקציפה תפוחה
- להוסיף את אבקת מרק עוף ותבלינים ולערבב (בעדינות כדי לא לשבור את הקציפה).
- להוסיף את השמנת מתוקה ולערבב בעדינות (אם רוצים פשטידה חלבית).
- לשמן את הסיר ולפזר את הברוקולי בפנים.
- לפזר את הגבינה המגורדת מעל הברוקולי.
- להדליק את התנור לחום 180 מעלות.
- לשפוך את תערובת הביצים לתוך הסיר.
- לחתוך את הביצים הקשות לחתיכות קטנות ולפזר לתוך הסיר.
- לשים את הסיר על אש בנונית למשך 10 דקות (השולים יתחילו להזהיב).
- להעביר את הסיר לתנור לעוד 20-30 דקות.
אפשר גם אפויה היטב |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה