פשטידה מעולה לארוחת בוקר או ערב או סתם שבא הרעב
רכיבים
3 ביצים
1 כפית מלח
2 כפות שמן
1 כוס חלב
1 קופסא גדולה של תירס מתוק מסוננת מנוזלים
3 כפות קמח לבן
150 גרם גבינה מוצרלה / צהובה מגורדת
אופן ההכנה
- להדליק תנור לחום 180 מעלות.
- מקציפים ביצים עם מלח.
- מוסיפים את השמן והחלב לתערובת ומערבבים
- מוסיפים את גרעיני התירס ומערבבים
- מוספים את הקמח ומערבבים.
- מוסיפים את הגבינה המגורדת ומערבבים.
- להעביר לתבנית משומנת.
- לשמן תבנית אנגלית מאורכת ולשפוך את התערובת פנימה.
- לאפות בתנור כ- 45 דקות עז שהפשטידה תתיצב ותקבל גוון זהוב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה