יום שבת, 9 בינואר 2021

פשטידת תירס

פשטידה מעולה לארוחת בוקר או ערב או סתם שבא הרעב

 רכיבים

3 ביצים
1 כפית מלח
2 כפות שמן
1 כוס חלב
1 קופסא גדולה של תירס מתוק מסוננת מנוזלים
3 כפות קמח לבן
150 גרם גבינה מוצרלה / צהובה מגורדת


אופן ההכנה
  • להדליק תנור לחום 180 מעלות.
  • מקציפים ביצים עם מלח.
  • מוסיפים את השמן והחלב לתערובת ומערבבים
  • מוסיפים את גרעיני התירס ומערבבים
  • מוספים את הקמח ומערבבים.
  • מוסיפים את הגבינה המגורדת ומערבבים.
  • להעביר לתבנית משומנת.
  • לשמן תבנית אנגלית מאורכת ולשפוך את התערובת פנימה.
  • לאפות בתנור כ- 45 דקות עז שהפשטידה תתיצב ותקבל גוון זהוב.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה