ההוראות והטיפים שמופיעים במתכון פיצה ביתית רגילה חלים גם כאן. רק הרכיבים שונים.
![]() |
פיצה קוטוגנית לכבוד השנה החדשה |
רכיבים
לבצק
1 שקית פירורי כרובית קפואה או כרובית בנונית מגורדת במעבד מזון לפירורים
30 גרם גבינת מוצרלה / פרמזן / פקורינו
1 ביצה
מלח לפי הטעם
30 גרם גבינת מוצרלה / פרמזן / פקורינו
1 ביצה
מלח לפי הטעם
לרוטב
כורכום (להוסיף תבלינים לפי הטעם)
כמון
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
מעט צ'ילי חריף או עריסה
1 קופסאת עגבניות מרוסקות (השתמשתי במחית עגבניות של Mutty)
כמון
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
מעט צ'ילי חריף או עריסה
1 קופסאת עגבניות מרוסקות (השתמשתי במחית עגבניות של Mutty)
תוספות
300 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
רוטב עגבניות לפיצה
תוספת שאתם אוהבים עיגולי זיתים / פטריות / טונה / תירס / בצל / וכו'
רוטב עגבניות לפיצה
תוספת שאתם אוהבים עיגולי זיתים / פטריות / טונה / תירס / בצל / וכו'
למי שצריך הסבר מפורט יותר יכול למצוא זאת בלינק הבא: מתכון פיצה כרובית מפורט מאוד של Kitchen Coach
אופן ההכנה
הכנת הבצק
- לקלות את פירורי הכרובית במחבת עד שכל הנוזלים נעלמים (אם יש הרבה אפשר לשפוך אותם)
בערך 6 דקות. - להעביר את פרורי הכרובית (החמים) לקערה להוסיף מלח.
- להוסיף את הגבינה ולערבב עד שתימס.
- לחכות מעט שיצטנן ואז להוסיף את הביצה ולערבב היטב.
- ליצור כדור בצק ולעבד אותו לעיגול פיצה. ולשים בתבנית על ניר אפיה.
- להעביר לתנור לחום 180 מעלות למשך 20 דקות עד שהשולים מזהיבים.
רוטב לפיצה
- לטגן בצל ושום עד להזהבה.
- להוסיף תבלינים לפי הטעם כורכום, כמון, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה ומעט צ'ילי חריף
- להוסיף עגבניות מרוסקות
- להוסיף מעט מים
- לבשל כ- 15-30 דקות עד שהרוטב סמיך ללא הרבה נוזלים.
- לטחון לתערובת אחידה בלנדר מוט / מעבד מזון.
הכנת הפיצה
- נמרח את רוטב העגבניות על כל הבסיס האפוי להשאיר מעט שולים ללא רוטב.
- נוסיף גבינה מגורדת
- נפזר את התוספת הרצויה.
- להכניס לתנור הרותח ל- 6-7 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה